top of page

Cat ii ia unui barbat sa-si dea seama ca te place

Unui barbat ii va lua doar 60 de secunde pentru a-si face o impresie despre o fata. Acesta va reusi sa isi dea seama cu usurinta daca se simte atras sau nu de o anumita persoana. Lui nu ii va trebui decat sa vada o anumita persoana pentru a-si face o anumita parere despre aceasta. Un barbat va vrea sa te cunoasca, daca se simte atras de tine. Prima impresie este una de impact, atat pentru femei cat si pentru barbati. Cu totii avem tendinta de a judeca persoanele inainte sa le cunoastem. Ajungem astfel sa ne facem o parere despre ele fara a le cunoaste prea bine.

Care sunt lucrurile pe care un barbat le apreciaza la o femeie? In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva aspecte cu privire la aceste lucruri. In primul rand, trebuie sa stii faptul ca barbatii sunt mereu atrasi de femeile care se bucura de viata. Daca vei inampina mereu barbatul cu zambetul pe buze, acesta va observa asta inca din primele momente. Pe de alta parte, daca figura ta este neutra si ii vei strange mana cu raceala, atunci nici reactia lui nu va fi una foarte entuziasmata. Multi barbati isi doresc ca femeia pe care o cunosc sa emane energie pozitiva. Aceast lucru este important pentru ca intalnirea sa fie una de succes.

Barbatii vor sa vada ca tu esti interesata de ei. Acestia isi vor pierde gradul de interes daca tu nu vei da nici un semn. Barbatul se va considera tinut la distanta, scazandu-i interesul de a relationa cu tine. Multe femei se asteapta ca barbatul sa impresioneze la primele intalniri. Atat barbatii, cat si femeile isi doresc sa impresioneze pe calalalt. Ei trebuie sa aiba motive pentru a continua comunicarea.

Barbatii isi doresc o femeie care se exprima liber. Daca barbatul va considera ca nu esti deschisa, atunci el va decide sa se distanteze de voi. Acest lucru nu este deloc dezirabil intr-o relatie si cu atat mai mult, intr-un inceput de relatie.

Un alt lucru pe care barbatii il au in vedere este atentia femeii pentru detalii. Daca vei avea un aspect dezordonat si neglijent barbatii nu se vor simti foarte atrasi de tine. Ar trebui ca la prima intalnire sa faci un efort pentru a parea cat mai atractiva pentru el. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te imbraci mereu cu rochia de evenimente atunci cand te intalnesti cu el.


bottom of page