top of page

Cum sa faci o femeie fericita

Stiu ca aceste lucruri difera de la o femeie la alta, dar o sa incerc sa ofer cateva sfaturi care, cel putin, pentru mine au functionat si am reusit sa fac femeia de langa mine fericita macar pentru o perioada scurta de timp. Chiar daca o sa va para lucruri marunte, merita sa le incercati, fericirea femeilor din viata voastra va fac pe voi sa va simtiti mai mult mai mai putin barbati, iar cine a spus ca "puterea barbatului, se vede in functie de zambetul femeii de langa el", a avut o foarte mare dreptate si trebuie sa tinem cont de acest lucru.

Sunt de parere ca un barbat trebuie sa ii arate in primul rand toata atentia pe care o detine femeii de langa el. Daca acest lucru se intampla, este practic imposibil sa nu o faci fericita pentru ca vei tine cont de absolut tot ce ea iti spune despre ea si despre placerile ei, atat cand vine vorba de lucruri fizice, marunte, cat si cand vine vorba despre placerile pe care ea le are in pat. Chiar daca va vine greu sau usor sa credeti, patul conteaza foarte mult in viata de cuplu si ar trebui sa dam mai multa importanta modului in care noi facem sex.

O femeie trebuie sa se simta in siguranta alaturi de un barbat si aici nu ma refer doar la partea fizica, nu trebuie sa te bati cu alti barbati pentru ea (fizic vorbind), ci trebuie sa o faci sa se simta stapana pe sine, sa ii dai incredere si sa o faci sa inteleaga ca atata timp cat lucrurile dintre voi merg bine, nu are de ce sa fie stresata ca tu vei cocheta cu alte femei. Pana la urma, barbat este acela care reuseste sa tina o femeie langa el pentru mult timp, nu un fustangiu.

bottom of page